Συνεργασία με την Box Now

Νέα συνεργασία με την BOX NOW Γράψτε σχόλιο

Έχοντας πάντα ως στόχο να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερες τιμές, η εταιρία μας ξεκίνησε συνεργασία με την BOX NOW.

Η BOX NOW αποτελεί την εξέλιξη στις εταιρείες παράδοσης δεμάτων, καθώς προσφέρει αυτοματοποιημένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων, μέσω των Lockers.

Στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, επιλέξτε τη BOX NOW ως τρόπο αποστολής και δηλώστε το Locker της περιοχής σας που σας εξυπηρετεί. Όταν το δέμα σας φτάσει στο Locker, σας στέλνουμε μήνυμα στο κινητό με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει τη θυρίδα του δέματος. Πληκτρολογώντας στο Locker τον κωδικό που λάβατε, η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγετε το δέμα σας!

Τα BOX NOW Lockers βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους και εύκολα προσβάσιμους όλο το 24ωρο. Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας όποια στιγμή σας εξυπηρετεί, 24/7! Το δέμα σας παραμένει στο Locker για 3 ημέρες.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 1200+ Lockers διαθέσιμα 24/7 σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. Αναμένεται να φτάσουν τα 1600 ως το καλοκαίρι, όπου θα εξυπηρετούν και τα νησιά (στην Κρήτη θα λειτουργήσουν από το Πάσχα).

Γιατί να επιλέξετε το BOX NOW

  • Εξαιτερικά χαμηλή χρέωση μεταφορικών (δείτε τον παρακάτω πίνακα)
  • Παραλαβή του δέματός σας από το Locker 24/7, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις
Box Now
(Αποστολές σε όλη την Ελλάδα)
Αριθμός φιαλών Κόστος μεταφορικών
1-6 €3,50
7-18 €4,00

Το ακριβές κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας.

Για παραγγελίες άνω των €120,00 η αποστολή με BOX NOW είναι δωρεάν.

Το δέμα σας παραδίδεται εντός 2 ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα και εντός 5 ημερών στα νησιά.

Σημείωση: Με αυτή τη μέθοδο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας είτε με κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Είμαι άνω των 18 ετών