Παντρεύεστε;

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί τα κρασιά που θα συνοδεύσουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας!

Κρασιά για την ημέρα του γάμου σας

Εκλεκτά κρασιά που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, τόσο σε τιμή όσο και σε ποικιλία, ώστε η δεξίωση του γάμου σας να είναι όπως την ονειρεύεστε!

Μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες

Στο Best Wines θα βρείτε περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιών, που κάθε μέρα αυξάνονται, από τα μεγαλύτερα οινοποιεία ως τα μικρότερα, που πολλές φορές, όμως, κρύβουν «μεγάλα» κρασιά! Αναζητήστε το κρασί που σας ενδιαφέρει με όποιον τρόπο σας βολεύει – ανά τιμή, παραγωγό, ποικιλία ή γευστικό συνδυασμό. Διαβάσετε τις περιγραφές, και επιλέξτε εύκολα και απλά από την άνεση του υπολογιστή ή του κινητού σας.

Δυνατότητα παραγγελίας από 1 έως 1001 φιάλες

Στο Best Wines δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε όσα κρασιά επιθυμείτε, από λίγες φιάλες για ένα τραπέζι στο σπίτι σας ή κούτες ολόκληρες για τη δεξίωση του γάμου σας.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν γίνεται ο γάμος σας, από ένα μικρό χωριό ως ένα νησί, εμείς βρισκόμαστε ένα click μακριά σας! Επιλέξτε πώς θέλετε να λάβετε τα κρασιά σας κι εμείς θα φροντίσουμε να τα παραλάβετε με ασφάλεια και εγκαίρως για την ημέρα του γάμου σας!

Προτάσεις και συμβουλές

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε μαζί σας, να σας συμβουλεύσουμε και να επιλέξουμε μαζί τα ιδανικά κρασιά για τη δεξίωσή σας, που θα ταιριάζουν απόλυτα με το μενού σας, που θα απογειώσουν το κέφι και θα κάνουν τον γάμο σας αξέχαστο!

Καλέστε μας στο 24940 23936 καθημερινά 9:00-21:00 ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς.



    Είμαι άνω των 18 ετών