Έχετε εστιατόριο ή μπαρ;

Είμαστε εδώ για σας προμηθεύσουμε με τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά σε τιμές χονδρικής!

Καλέστε μας στο 24940 23936 για προσφορά και για φτιάξουμε μαζί τη δική σας Wine List!

Κρασιά σε τιμές χονδρικής για επιχειρήσεις εστίασης

Ετικέτες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της πιο εξεζητημένης Wine List, συγκεντρωμένες σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ για διευκόλυνση των παραγγελιών σας.

Μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες

Στο Best Wines θα βρείτε περισσότερες από 300 ετικέτες κρασιών, που κάθε μέρα αυξάνονται, από τα μεγαλύτερα οινοποιεία ως τα μικρότερα, που πολλές φορές, όμως, κρύβουν «μεγάλα» κρασιά! Αναζητήστε το κρασί που σας ενδιαφέρει με όποιον τρόπο σας βολεύει – ανά χρώμα, παραγωγό, ποικιλία ή γευστικό συνδυασμό. Διαβάσετε τις περιγραφές, και επιλέξτε εύκολα και απλά από την άνεση του υπολογιστή ή του κινητού σας, από το σπίτι ή από το κατάστημά σας.

Ευκολία στην παραγγελία σας

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για τον κάθε προμηθευτή των διαφόρων κρασιών που θέλετε να έχετε στην λίστα σας. To Best Wines θα είναι ο προμηθευτής σας για όλα τα κρασιά!

Δυνατότητα παραγγελίας από 1 έως 1001 φιάλες

Στο Best Wines δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, όσα κρασιά επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να έχετε στοκ. Έχουμε εμείς για εσάς και βρισκόμαστε ένα click μακριά σας!

Ειδικές τιμές χονδρικής

Παρέχουμε σε εσάς ειδικές τιμές χονδρικής τις ήδη ανταγωνιστικές τιμές μας! Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε την ειδική έκπτωση.


Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Επιλέξτε πώς θέλετε να λάβετε την παραγγελία σας κι εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει άμεσα και με ασφάλεια!

Είμαι άνω των 18 ετών