Οινοποιείο Γαβαλά

Οινοποιείο Γαβαλά

Το oικογενειακό οινοποιείο Γαβαλά, ένα από τα παλαιότερα οινοποιεία της Σαντορίνης, βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Μεγαλοχώρι.

Ο σκοπός της οικογένειας είναι να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εδάφους της Σαντορίνης. Ο οινοποιός τέταρτης γενιάς είναι ο Γιώργος Γαβαλάς και η 5η γενιά είναι ο γιος του, Βαγγέλης.

Με σεβασμό στις τοπικές ποικιλίες, εστιάζει σε περιορισμένης ποσότητας παραγωγή. Το οινοποιείο Γαβαλά οινοποιεί την πιο γνωστή ποικιλία στην Ελλάδα, το Ασύρτικο, καθώς και Αηδάνι, Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο. Προκειμένου να δείξει τον πλούτο της γης, είναι το μόνο οινοποιείο στη Σαντορίνη που χρησιμοποιεί τις γηγενείς σπάνιες ποικιλίες Κατσανό και Βουδόματο.

Οινοποιείο Γαβαλά (επίσημη ιστοσελίδα) »

Φίλτρα Εμφάνιση και των 7 αποτελεσμάτων
Ταξινόμηση
Τιμή
Παραγωγός
Περιοχή Προέλευσης
Μονοποικιλιακό
Ποικιλία
Ξηρότητα
Κατάσταση
Γευστικό Ταίριασμα
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
Αλκοολικοί Βαθμοί
Χρονιά

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Είμαι άνω των 18 ετών